Welcome to Project: Gorgon!


Project: Gorgon is a 3D fantasy MMORPG (massively-multiplayer online role-playing game) that features an immersive experience that allows the player to forge their own path through exploration and discovery. We won't be guiding you through a world on rails, and as a result there are many hidden secrets awaiting discovery. Project: Gorgon also features an ambitious skill based leveling system that bucks the current trend of pre-determined classes, thus allowing the player to combine skills in order to create a truly unique playing experience.

The Project: Gorgon development team is led by industry veteran Eric Heimburg. Eric has over a decade of experience working as a Senior and Lead Engineer, Developer, Designer and Producer on successful games such as Asheron’s Call 1 and 2, Star Trek Online and other successful Massively Multiplayer Online Games.



User Tag List

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 73
  1. #61
    Senior Member Deldaron's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Rahu City
    Posts
    115
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    58 (642 Banked)
    Yeah you have to turn on "saving chat logs" go into settings > special > add "LogChat" and hit save

  2. #62
    Junior Member Humerox's Avatar
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Charleston, WV
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    107 (0 Banked)
    Achievements First Post!
    Thanks!!

  3. #63
    Senior Member alleryn's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    465
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Points
    1,730 (0 Banked)
    Quote Originally Posted by Humerox View Post
    I don't see a chatlog folder. There's a Unity folder, a GorgonSettings .txt, a Player.txt and Player-prev.txt...but no chatlog folder. Is there a toggle to log chat or something? I searched the hard drive and found the chatlog for EVE...but no Project Gorgon, lol.
    In-game: Settings > Special > LogChat (see documentation or just type this into the box)

    Edit: Oh didn't see there was another page in the thread.... already answered, then; nevermind!
    Last edited by alleryn; 03-16-2021 at 03:09 PM.

  4. #64
    Junior Member Svann99's Avatar
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    162 (0 Banked)
    Help!
    I dont understand how its supposed to work. I got the browser map marked with numbers, but the way inventory works every time I use one the counting gets messed up. I mean, if I use map 7 and next map point is 20 its now actually the 19th in my bag. I cant remember that! How can I make this work for me?

    edit: ok I should have read the thread before posting. I guess I need to use the renumber thingy. Ill try that.
    Last edited by Svann99; 06-08-2021 at 06:26 PM.

  5. #65
    Junior Member Svann99's Avatar
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    162 (0 Banked)
    This tool is world-view changing!
    Any chance of adding Gazluk?

  6. #66
    Junior Member JeffK69's Avatar
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    68 (0 Banked)
    Is it possible to change the colors for the markers showing the locations? The red marks on the dark background are invisible to me due to slight shade blind issues.

  7. #67
    Senior Member cr00cy's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    262
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    227 (855 Banked)
    So, is there any way to make use of this without VIP, now that chat logs are premium feature (which is a bit strange imo)?

  8. #68
    Junior Member SoniaLenss's Avatar
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    63 (0 Banked)
    thanks for this information ))))
    My name is Sonya . I work for a trading company. We are well versed in modern technologies and work well with the best forex signals In my free time I love to walk, play video games and communicate with like-minded people. I am very pleased to be a member of this community.

  9. #69
    Junior Member Anrothan's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Points
    193 (0 Banked)
    So i was having an issue with multiple monitors. It always appeared to the left side monitor so i tried moving it and now the whole thing disappeared. Anyway to reset it so I can see it?

  10. #70
    Senior Member Niph's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    431
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Points
    1,702 (0 Banked)
    If you add reset to the command line (either launching it manually, or modifying the shortcut), all borders should return to their default position.

    Alternatively, if some part of the interface is still visible, move everything outside the screen and restart the app. It should reset as well.



Thread Footer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •